U SNS Niš zajedničko slavlje sa Ruskom strankom

U SNS Niš zajedničko slavlje sa Ruskom strankom

„Ne može da se kaže bilo šta sem pobede“, rekao je na konferenciji za novinare u SNS u Nišu, prvi na listi „Aleksanadr Vučić – Niš sutra“, Dragoslav Pavlović, posle objavljivanja rezultata Gradske izborne komisije. Tihomir Perić, prvi na listi Ruske stranke, koja ima jednog odbornika, slavio je zajedno sa naprednjacima i saopštio da je podržao listu naprednjaka, koji sada zajedno imaju potrebnu većinu za formiranje vlasti.

Pavlović je rekao da sada sa sigurnošću može da kaže da imaju 30 mandata u gradskoj skupštini, i da osuđuje sve što se događalo u prethodnih nekoliko sati, kada su se čuli „spinovi“ da će SNS imati 29 mandata, što je nedovoljno da formiraju vlast.

 

„Ne može da se kaže bilo šta sem pobede. Mi smo ozbiljna politička grupacija, koalicija okupljena oko patriotizma i kao ozbiljna politička grupacija nismo želeli da se obraćamo pre zvaničnih podataka Gradske izborne komisije.“ neveo je Pavlović. On je dodao da će sa Ruskom strankom biti formirana koalicija i da se radi „o hrabrim ljudima koji žele da preuzmu odgovornost za vođenje grada“

Slavlju u SNS-u je prisustvovao i prvi na listi Ruske stranke u Nišu, Tihomir Perić, koji je saopštio da je podržao listu okupljenu oko SNS-a, zbog kandidata za gradonačelnika (Dragoslava Pavlovića)

„Rekao sam da sam mogao da razgovaram sa svima, a pošto su oni najjača stranka, moja odluka se bazirala na budućem kandidatu za gradonačelnika. Ja njega znam i nisam video bolje rešenje za gradonačelnika“, rekao je Perić. „Da je bio neko drugi, ja ne bih bio na ovoj strani, mislim da je napravljena nova pozicija u gradu Nišu, vidite da nema starih na listi, i ja se nadam iskreno , da se ne nadam, ne bih bio tu“, rekao je Perić.