Završen i treći dan potrage za Milanom Đorđevićem – Bez ikakvih tragova

Završen i treći dan potrage za Milanom Đorđevićem – Bez ikakvih tragova

50-ak pripadnika Gorske slušbe spasavanja, policije, žandarmerije, kao i prijatelji i rodbina, treći dan tragali su za Milanom Đorđevićem, koji je nestao u ponedeljak popodne na Bojaninim vodama. Ni danas nema nikakvih tragova, kaže za naš portal njegov otac, Siniša.

U potragu su uključena i dva drona, koja snimaju nepregledan teren na Suvoj planini, ali do sada nema nikakvih naznaka šta se dogodilo. Na terenu je bio i pas tragač, koji se najviše zadržao oko parkinga kod Planinarskog doma, gde je bio Milanov automobil, i oko osmatračnice, ali drugih tragova nije bilo, kaže njegov otac.

Siniša Đorđević, otac

„Ništa ne znamo, jer još nemamo baš nikakvog traga. Milan je voleo da planinari, dolazio je ovde, ali uglavnom sa prijateljima, ovaj mu je teren poznat. Sada je prvi put došao sam, Kola smo pronašli zaključana, u njima i mobilni telefon… Gde je otišao, šta je uradio, to za sada niko ne zna…“

U međuvremenu, službeni automobil, kojim se Milan dovezao u ponedeljak posle posla, odvezla je policija, zbog uviđaja, kaže Siniša. Zašto je on pravo posle posla došao ovde, to niko od nas ne zna. Bio je srećan tog dana kada smo se čuli, sin mu je osvojio nagradu na takmičenju Misliša u Beogradu, ali ne znamo šta je razlog njegovog dolaska ovde u košulji i cipelama, nadovi otac nestalog Milana.

 

Siniša i Dejan, Milanov brat, na Bojaninim vodama su od jutra do mraka, a danas je, po drugi put, pretražen teren u tri pravca. Siniša kaže da je bilo ukupno 50-ak pripadnika žandarmerije, policije i Gorska služba spasavanja, ali i prijatelji i rodbina podeljeni u tri tima, a predvode ih ljudi iz Gorske službe.

 

Milan Đorđević, poslednji put je viđen na Bojaninim vodama u ponedeljak, oko 18 30h, kada je parkirao službeni automobil marke Škoda kod Planinarskog doma. Od tada mu se gubi svaki trag. U zaključanom automobilu, pronađen je i telefon, koji je pre toga lociran. na sebi je imao košulju, pantalone i cipele. Milan ima 41 godinu, i radi kao farmaceut. Potraga za njim nastavlja se sutra.