Izbor za Mis Srbije – Podrška za Nišlijku Milu Davidović

Izbor za Mis Srbije – Podrška za Nišlijku Milu Davidović
Foto: Dejan Milićević

Nišlijka Mila Davidović, učenica Prve niške Gimnazije Stevan Sremac, spremna je za veliko finale Izbora za Miss Srbije, koje se održava 19. juna na Trgu Republike u Beogradu. Pred finale, otvoreno je i glasanje za Miss Interneta na portalu Telegrafa, a Milu možete podržati klikom na link koji se nalazi na kraju teksta.

Mila je najmlađa finalistkinja izbora za Miss Srbije, i jedina je iz Niša. Ima 17 godina, učenica je drugog razreda Gimnazije Stevan Sremac, audio – vizuleni smer, bavi se modelingom i glumom i obožava životinje.

Foto: Marko Krunić

 

U nekoliko krugova kastinga, Mila se našla među superfinalistkinjama u konkurenciji od oko 400 devojaka iz cele srbije. Osim lepote, bodovali su se ponašanje, vaspitanje i držanje, a tražilo se samopouzdanje i sloboda u javnom nastupu, kaže Milina mama, Aleksandra. Takmičenje organizuje kompanija Miss Yu.

Pred finale, devojke prolaze kroz mnoge radionice i  treninge, a fokus je na stavu, držanju, izražavanju i lepoti plesa. Treniraju jogu, fitnes, plivanje, ali imaju i radionice na kojima uče o komunikaciji i medijima. Mila je ove godine odlučila da se oproba i u ovom takmičenju, i došla do – superfinala. Podržimo je klikom na link, u izboru za Miss interneta. Glasanje je otvoreno do 18. juna.

Portal telegrafa