Nastavljena potraga za Milanom, uključila se i vojska sa psom tragačem

Nastavljena potraga za Milanom, uključila se i vojska sa psom tragačem

U potragu za Milanom Đorđevićem, koji je nestao na Bojaninim vodama u ponedeljak, danas se uključila i vojna policija sa psom tragačem, potvrdio je otac, Siniša Đorđević, koji je neprekidno na Suvoj plalini. Danas će za njim tragati i pripadnici žandarmerije, policija, rođaci i prijatelji, kao i Gorska služba spasavanja.

Vojna policija će sa psom tragačem pretraživati brdo ispod osmatračnice kod Bojaninih voda, i područje ka Tremu. Od jutros je teren veoma klizav, pošto je palo dosta kiše, a bilo je i magle, koja dodatno otežava pretragu, naročito za drnove. Porodica kaže da su u potragu danima uključeni i meštani okolnih sela, kao i Milanovi prijatelji i rođaci, koji su neprekidno na terenu.

 

Milan Đorđević je nestao u ponedeljak popodne na Bojaninim vodama. U prakiranom službenom automobilu, locirani su privatni i slućbeni telefon, a njemu se gubi svaki trag. Milanov otac Siniša rekao je da mu nije jasno zašto je njegov sin došao sam na Suvu planinu, obučen za posao. Kaže da mu je teren poznat, pošto mu je hobi plalninarenje, ali da je uvek imao opremu i nikada nije bio sam.