SNS Niš poručio dr Miliću: Nišlije nećete prevariti populistčkim rajem koji im obećavate

SNS Niš poručio dr Miliću: Nišlije nećete prevariti populistčkim rajem koji im obećavate
Foto: SNS Niš

Gradski odbor Srpske napredne stranke oglasio se danas, posle konferencije za novinare opozicije, saopštenjem u kome za dr Dragana Milića navode da je „samoproklamovani pobednik lokalnih izbora“ koji uverava građane da druga istina osim njegove ne postoji, i pokazuje veliko nepoznavanje političkog sistema. Navode da koristi „jeftine trikove i prazne reči da obmane Nišlije i mimo volje većine se domogne vlasti“.

„Samo taj Homo – duplex – čovek dvostrukog morala, može na jednoj konferenciji da poziva koaliciju oko Srpske napredne stranke na viteštvo (da viteški prizna poraz), a da već na narednoj konferenciji građanima prezentuje svoj plan izbornog inženjeringa, pozivajući ih da da svi glasaju za izbornu listu opozicije koja je osvojila najmanji broj glasova, a koja pritom ima najviše šanse da „uzme“ jedan mandat naprednjacima, kako bi njegova interesna koalicija imala „komotniju većinu“, stoji u saopštenju.

„Miliću i drugim „Milićima“ sa njegovih konferencija, mi u SNS-u poručujemo da su Nišlije dvehiljaditih godina već jednom na svojoj koži osetile šupljinu reči čiji ste danas vi megafoni. Nišlije nećete prevariti populističkim rajem koji im obećavate, da biste ukinuli nekakve zamenike zamenikovih zamenika, ali vam vaši novi interesni koalicioni partneri iz opozicije to ne daju, jer, tobože, nije po zakonu“.

Dodaju da su Nišlije na izborima 2. juna glasale za stabilnost, investicije i nova radna mesta, a to izborni inženjering, kako navode, nikako ne može da promeni. Izborna volja građana se mora poštovati, jer kako je to rečeno u jednoj latinskoj sentenci – Glas naroda je glas Boga“, zaključuje Gradski odbor SNS-a u Nišu.