Poginuo radnik „Komunalca“ u Leskovcu

Poginuo radnik „Komunalca“ u Leskovcu
Foto: nimedia

Jedan radnik leskovačkog JKP Komunalac je poginuo, a drugi povređen, kada je noćas na njih naleteo automobil, dok su obeležavali vertikalnu signalizaciju. 26 – godišnji T.A. podlegao je povredama na putu do niškog UKC-a, posle ukazane pomoći u leskovačkoj bolnici.

Nesreća se dogodila noćas oko 00 20h, kada je automobil marke „astra“, udario u market u tom gradu, kod kog su radnici postavljali vertikalnu signalizaciju. Nezvanično, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, pošto je „žurio da uhvati zeleno svetlo“

Iz Opšte bolnice u Leskovcu potvrdili su agenciji Beta da je povređeni mladić imao srčani zastoj i povredu glave, da je reanimiran, urađena je laboratorija i pregledi specijalista, ali da je, zbog povreda glave, prevezen u Niš.

U niškom UKC  potvrdili su da je mladić preminuo

„Pacijent T.A. (26) iz saobraćajnog udesa u Leskovcu primljen je noćas u UC UKC Niš bez znakova vitalnih parametara. Nažalost, uprkos svim pokušajima reanimacije i tokom transporta i u Urgentnom centru, pacijent je podlegao povredama“, saopšteno je u UKC Niš.

Drugi povređeni  radnik nalazi se u Opštoj bolnici u Leskovcu

„D.M. (64) primljen je sa povredama stomaka, grudi, zadobio je politraume, a nakon dijagnostike i pregleda specijalista prebačen je u hirurški šok u Opštoj bolnici“, saopštili su iz te zdravstvene ustanove.