Vučić: Protiv Dragane Sotirovski vođena jeziva kampanja, ne odričem se lako svojih ljudi

Vučić: Protiv Dragane Sotirovski vođena jeziva kampanja, ne odričem se lako svojih ljudi
Foto: nimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Nišu da će stranački organi odlučiti kakvu će ko funkciju obavljati, i u skladu sa tim će se videti da svako snosi svoju političku odgovornost. Tvrdi da je zadovoljan „velikim brojem glasova koji je osvojila njihova lista u Nišu, uprkos kampanji neistina. Navodi da to ukazuje i na probleme sa kojima su se suočavali i za koje su krivi – od arogancije do bahatosti mnogih u odnosu prema građanima, do toga da se nije dovoljno brinulo o njima.

Vučić je naveo da je protiv gradonačelnice Dragane Sotirovski vođena „jeziva kampanja, da je ona imala svojih grešaka, ali da ih svako ima, ali i da se on ne odriče lako svojih ljudi.

Foto: nimedia

„Prihvatam prigovore da smo bili arogantni, da nismo vodili dovoljno brige o ljudima, što su birači prepoznali i kaznili nas, ali danas bi dobili više od 50% glasova. Ne prihvatam prigovore da se nije dovoljno ulagalo u Niš, naprotiv. Lako je voditi kampanju „mrzim Beograd“, ali to nije fer“, rekao je Vučić.

Opoziciji je poručio da je bolje da ne gleda u brojke, i naveo da su „njegovi lični brojevi na istorijskom maksimumu, a stranački preko 51 ili čak 52%, što, kako je naveo, nije lako posle 12 godina vlasti.