Dva meseca od nestanka: Od Milana ni traga ni glasa

Dva meseca od nestanka: Od Milana ni traga ni glasa
Foto: nimedia

Prošla su dva meseca od nestanka Milana Đorđevića, farmaceuta iz Niša, koji je poslednji put viđen 10. juna na Bojaninim vodama. Do danas, nije pronađen ni jedan trag koji bi pomogao da se pronađe 41 – godišnji otac dvoje dece, koji se tada, službenim kolima, dovezao do izletišta na Suvoj planini, gde mu se gubi svaki trag.

Njegovi roditelji, Siniša i Marica, kažu da je potraga na terenu prekinuta, posle pretraživanja kompletnog terena na Suvoj planini. Pregledani su i njegov telefon i laptop, ali nije pronađeno ništa sumnjivo. Nikakav trag ne postoji, a ovaj misteriozni nestanak pokrenuo je brojna pitanja na koja odgovora – još uvek nema.

Marica i Siniša Đorđević

 

„Ne dao Bog nikome. Svi se mnogo sekiramo, teško je, neizdrživo, ali moramo da se nadamo. samo da nam jave da je živ, gde god da je otišao, ako je izabrao taj put, šta da radimo“, navodi majka Marica Đorđević za naš portal.

Penzionisani policijski inspektor PU Niš, Bratislav Timotijević, koji je godinama bio šef potražne delatnosti, smatra da je, na osnovu iskustva rada u policiji, Milan živ. Navodi da je ovo prilično neuobičajen slučaj, jer detaljnom pretragom terena nije pronađen ni jedan trag – telo, odeća, obuća, što može da ukazuje na to da nije nastradao.

Foto: nimedia

 

„U ovakvoj situaciji, gde nema apsolutno ni jednog traga u širokoj okolini mesta nestanka, sve ukazuje da je on odatle otišao. Na osnovu svega što do sada znamo, ništa ne ukazuje da je prisilno odveden, već sve upućuje na to da je svoj nestanak isplanirao. Zašto je to uradio – teško je reći, moguće je da je imao nekih problema na poslu, ili ga je nešto drugo mučilo. U svakom slučaju, čini mi se da je hteo da se skloni od svega i svakoga“, navodi Timotijević.

Podsećamo, Milan Đorđević je 10. juna ujutru krenuo na posao, a oko podneva se javio supruzi i rekao da će se zadržati na poslu. Njegov službeni automobil pronađen je u toku večeri, na Bojaninim vodama, kada je i počela potraga, pošto je porodica prijavila nestanak.