Nišlije u finalu kviza „Najslabija karika“, Miroslava pobedila

Nišlije u finalu kviza „Najslabija karika“, Miroslava pobedila
Foto Printscreen TV Prva

U poslednjoj epizodi kviza „Najslabija karika“, na TV Prva, dva takmicara bila su iz Niša, i jedan iz okoline Aleksinca, a dvoje Nišlija dospelo je u finale.

U velikom finalu, takmicili su se Miroslava Krstić (56), i Miloš Kojić (31), a pobedila je Miroslava, i osvojila nagradu od 134 000 dinara.

 

 

Miroslava je pobedu posvetila porodici, suprugu, ćerki i sinu.

„Osećaj je predivan, nisam se nadala, ni očekivala pobedu, pogotovo kada sam videla da je 8 muškaraca sa mnom u igri, i da sam sama protiv svih. Na kraju sam uspela, pa bih svim damama preporučila da se prijave, nije ništa strašno“

Miroslava Krstić je diplomirani ekonomista u penziji, učestvovala je i u takmičenju Nikad nije kasno, a pored pevanja bavi se i popularnim stilom uređenja enterijera – šebi šikom.

„Zadovoljan sam plasmanom i učešćem u kvizu. Ovo je jedno lepo iskustvo, i svako bi trebalo da se prijavi. Što se tiče taktike i južnjačkog klana, nisam poznavao takmičare iz Niša, tako da, što se tog dela tiče, nisam imao nikakvu taktiku. Glasao sam po svom mišljenju i opredeljenju“.

 

 

„Pitanja u velikom finalu mi nisu odgovarala, ali Miroslava je sjajan takmičar, tako da je zasluženo odnela pobedu“, rekao je na kraju kviza Miloš Kojić, master pravnik.