Prvi na listi SNS-a u Nišu Dragoslav Pavlović

Prvi na listi SNS-a u Nišu Dragoslav Pavlović
Foto: B. Lj.

Srpska Napredna stranka predstavila je listu za lokalne izbore u Nišu, a nosilac liste biće Dragoslav Pavlović, bivši direktor JKP Mediana, sada zaposlen u EPS-u. Na listi nema gradonačelnice, Dragane Sotirovski, predsednika SG Niša, Bobana Džunića, niti bivših gradonačelnika Zorana Perišića i Darka Bulatovića.

Predstavljene su i liste za svih 5 gradskih opština. Nosilac liste za GO Pantelej je dosadašnja predsednica, Nataša Stanković, u GO Niška Banja Prof. dr Tomislav Kostć, GO Palilula dosadašnji predsednik Bratislav Vučković, GO Crveni Krst Dragan Stankovič, i GO Medijana Dragana Radović.

Koaliciju okupljenu oko SNS-a u Nišu čini 8 stranaka – SPS, Socijaldemokratska partije Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, Jedinstvena Srbija, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista i Srpska stranka Zavetnici.

„Pred nama je jedna velika mogućnost, a to je da pokažemo šta umemo, i zato vas sve molim da bratski, bez imalo sujete, sa puno poverenja, iako je ovde više političkih grupacija, krenemo da radimo i da prosperitet našeg grada ne bude upitan u narednom periodu. Da pokažemo ko smo, da pobedimo i da na pravi način predstavimo našeg nosioca liste, to je naš predsednik, Aleksandar Vučić, jer njegovo ime koristimo“, rekao je Pavlović.

Foto: B.Lj.

U vrhu liste, posle Dragoslava Pavlovića su i predsednik niških Socijalista, Igor Novaković, i dr Milan Lazarević. Takođe, u prvih 20 su Dragana Radović, Maja Živković, Vladan Ćosić, Olivera Nikolić, Boris Đinđić, Ljuba Dinić, Slavica Aleksić, Mile Iić, danijela Nešić…