Crne Mambe, takmičenje u igranju klikera i „Korzo“ na Palilulskoj večeri

Crne Mambe, takmičenje u igranju klikera i „Korzo“ na Palilulskoj večeri
Foto: Neša Saita

Tradicionalno Palilulsko veče i ove godine se održava 3. juna, a Gradska Opština Palillula najavila je niške snage, dečiji program, takmičenje u igranju klikera i „Palilusko korzo“.

Crne Mambe i Neša Saita ove godine će zabavljati posetioce, a planiran je i program za decu – nastup hora i predstava, koja će biti iznenađenje, kaže za naš portal predsednik GO Palilula, Bratislav Vučković.

Tradicionalno, ove godine biće organizovano 4. „svetsko prvenstvo u igranju klikera“, a pravo učešća imaju i mlađi, ali i stariji posetioci koji se prijave. U ulici Vojvode Gojka, biće predstavljeni stari zanati, a u planu je i da niški ugostitelji postave stolove sa tradicionalnim srpskim jelima. Biće održano i takmičenje u pravljenju riblje čorbe – Paliluski kotlić, a Episkopskom ulicom i parkom poznatih nišlija, planirano je, kao i do sada, „Palilulsko korzo“, najavljuje Vučković.

„Želeli smo da imamo niške snage, kako ugostitelje, decu, tako i muzičare, a Palilulci vole crne Mambe, i lepo se provode uz njihovu svirku“, zaključuje Vučković.