Završna konvencija koalicije „Biramo Niš“: Južni vetar treba celoj Srbiji, južnjačka energija donosi promene!

Završna konvencija koalicije „Biramo Niš“: Južni vetar treba celoj Srbiji, južnjačka energija donosi promene!
Foto: "Biramo Niš"

Na završnoj konvenciji koalicije „Biramo Niš“, poručeno je da će opozicija u Nišu 2. juna slaviti pobedu, i da će se promene koje tada krenu sa juga preliti na celu Srbiju.

„Vi ste nosioci slobode koji će južnjačku energiju i temperament proširiti po celoj zemlji. Južni vetra treba celoj Srbiji, a odavde mora da dune ka Beogradu. Cela Srbija gleda u Niš i svi se klade na vašu pobedu“, poručio je predsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni poslanik, Miroslav Aleksić.

Foto: „Biramo Niš“

Govoreći o dolasku predsednika Vučića u Niš, koji je nosilac svih listi i koji će sa sobom dovesti sajam autobusa, Aleksić je rekao da Nišlije treba da mu požele srećan put, ali i dobrodošlicu u gradsku kuću vrednim ljudima, svojim komšijama koji se godinama trude da od tog mesta naprave bolje mesto za život.

Foto: „Biramo Niš“

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije i kandidat za gradonačelnika Niša ove koalicije, Đorđe Stanković, pozvao je na duel „kandidata za gradonačelnika našeg grada i za sve funkcije u Srbiji koji dolazi u Niš. Neka bira mesto i vreme, i da vidimo ko više voli ovaj grad i ko više zna o Nišu. Nije slučajno što počinje oluja, jer mi smo ta oluja koja će da ih odiva jednom zasvagda“, poručio je Stanković.