Vučić u Nišu: Najteža od svih utakmica, da ih pobedimo i pokažemo da Srbija hoće napred!

Vučić u Nišu: Najteža od svih utakmica, da ih pobedimo i pokažemo da Srbija hoće napred!
Foto: nimedia

Kad kažu, „Srbija je zaboravila Niš“, kao prvo, ne govore istinu, a drugo je da mi nismo razgovarali sa ljudima. Zato ti, Dale (Dragoslav Pavlović), moraš da razgovaraš. Kad razgovarate sa ljudima, može i mora da se pronađe rešenje, a ne, tašna, mašna i baš me briga za ljude. Nišu je potrebna Srbija više nego bilo kom drugom gradu, mi ćemo nastaviti da pomažemo i niko nas od toga odvojiti neće“, rekao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, na završnom izbormom skupu izborne liste „Aleksandar Vučić – Niš sutra“.

Ova izborna utakmica je teška, mnogo teža i komlikovanija nego što izgleda na prvi pogled. Iako deluju razjedinjeni, biće ujedinjeni samo dan nakon izbora, i poželeće da nas vrate u prošlost, da nam fabrike zakatanče, i da uvek i na svakom mestu pronalaze krivca u nekom drugom – rekao je Vučić.

„Najteže bi me pogodilo da ne pobedimo u Nišu. Znamo koliko smo se borili, koliko besanih noći smi imali da bi obezbedili nove investitore. Biće teška utakmica u Nišu, možda i najteža od svih utakmica, i zato vas pozivam da ih pobedimo u nedelju, zaključio  je Vučić.

Dragoslav Pavlović, prvi na listi izborne liste „Aleksandar vučić – Niš sutra“, rekao je da ne postoji grad bez snažne države, a mi smo neko ko takvu državu ima.

U našoj borbi biće nam važan građanin, običan čovek i zato obećavam da ćemo se baviti običnim čovekom. Pričaju, a ne znaju kako funkcioniše grad, kako funkcioniše gradski budžet. Slavni Živojin Mišić je govorio „Nema teško“, i sa tim rečima ulazimo u 2.jun i nove pobede“, poručio je Pavlović na završnom skupu u Nišu.